بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه

سرنگونی پهپاد صهیونیستی توسط تظاهرات کنندگان فلسطینی

سرنگونی پهپاد صهیونیستی توسط تظاهرات کنندگان فلسطینی نمازگزاران فلسطینی در جنوب نابلس در راهپیمایی هفتگی ضد شهرک سازی‌ کرانه باختری، پهپاد صهیونیستی شلیک کننده گاز اشک آور را سرنگون و لگد مال کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 01
کد خبر: ۱۰۴۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر اهالی منطقه «جبل صبیح» در جنوب نابلس امروز هم طبق روال جمعه‌های هر هفته در اعتراض به شهرک سازی‌های رژیم صهیونیستی در این منطقه پس از اقامه نماز جمعه راهپیمایی کردند.

به گزارش المیادین، یک فروند پهپاد رژیم صهیونیستی که به روی شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی بمب‌های گازی شلیک می‌کرد، سقوط کرد که تظاهرات کنندگان خشمگین  پس از به چنگ آوردن این پهپاد آن را لگد مال کردند.

اهالی روستای بیت دجن در شرق نابلس نیز امروز پس از اقامه نماز در مسجد جامع این شهر در اعتراض به شهرک سازی‌های رژیم صهیونیستی در شرق روستا به سمت آنجا راهپیمایی کردند.

نظامیان اشغالگر با حمله به راهپیمایی ضد شهرک‌سازی شهروندان فلسطینی در بیت دجن در شرق نابلس، دستکم پنج نفر از آنها را به ضرب گوله پلاستیکی زخمی کردند.

«احمد جبریل» رئیس اورژانس هلال احمر نابلس گفت که دو نفر از زخمی‌ها به دلیل شدت جراحت به بیمارستان منتقل شدند.

اهالی روستای بیت دجن امروز پس از اقامه نماز در مسجد جامع این شهر در اعتراض به شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در شرق روستا به سمت آنجا راهپیمایی کردند.

در بیت المقدس نیز امروز با وجود تدابیر امنیتی شدید رژیم اشغالگر ۵۰ هزار فلسطینی نماز جمعه امروز را در صحن های مسجد الاقصی برگزار کردند.

سازمان اوقاف اسلامی قدس اعلام کرد که با وجود محدودیت‌های شدید رژیم اشغالگر و ممانعت آن از ورود صدها شهروند فلسطینی کرانه باختری به قدس برای اقامه نماز جمعه در مسجد الاقصی ۵۰ هزار نفر خود را به مسجد رساندند.

نظامیان اشغالگر همچنین امروز با حمله به شهر الخلیل با جوانان آنجا درگیر شدند و به سمت آنها بمب‌های صوتی شلیک کردند.

خیمه اعلام همبستگی با مقداد القواسمه اسیر ۲۴ ساله فلسطینی در میدان ابن رشد مرکز الخلیل، امروز شاهد برپایی نماز جمعه شهروندان این شهر بود که پس از نماز با برپایی تجمع خواهان آزادی فوری این اسیر و همه اسرای فلسطینی شدند.

القواسمیه که از ۷۲ روز پیش در اعتراض به بازداشت اداری خود اعتصاب غذا کرده و هم اکنون در بیمارستان کابلان در سرزمین‌های اشغالی ۴۸ بستری است پیش از این نیز چندین بار بازداشت شده و چهار سال از عمر خود را در زندان‌های رژیم اشغالگر سپری کرده بود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار